Clients de GEIM tv

Clients Destacats: Experiència en Producció i Edició de Vídeo a Osona i Més Enllà

A Geim.tv, som un equip amb seu a Vic, Osona, i portem la nostra experiència en producció i edició de vídeo a nivell local i internacional. Hem tingut l’oportunitat de treballar amb clients destacats en la indústria audiovisual, incloent reconeguts mitjans nacionals i internacionals com TV3, TVE, CNN, BBC i altres.

Amb la nostra base a Vic, estem orgullosos de ser part de la vibrant comunitat audiovisual d’Osona, contribuint amb la nostra creativitat i habilitats tècniques als projectes locals. Al mateix temps, la nostra reputació s’estén més enllà de les fronteres de Catalunya, ja que també treballem amb clients internacionals per a produccions i edicions de vídeo.

Amb el nostre equip experimentat i el nostre compromís amb la qualitat, oferim una àmplia gamma de serveis que inclouen edició de vídeo, creació de contingut i producció audiovisual. La nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats i expectatives dels nostres clients ens ha permès construir relacions duradores i obtenir resultats excepcionals en cada projecte.

Si busques un soci audiovisual a Osona amb una perspectiva internacional, estem aquí per a tu. Contacta amb nosaltres avui mateix per discutir les teves necessitats de producció i edició de vídeo i descobreix com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius audiovisuals, tant a nivell local com global.

Confia en Geim.tv, amb la nostra presència a Vic, Osona, i la nostra experiència internacional, per oferir-te solucions de vídeo de qualitat i un servei professional. Estem emocionats de ser part del teu projecte audiovisual i de treballar junts per crear contingut impactant i memorable.

Contacte

GEIM Edició