Contacte GEIM tv

Contacta amb Geim.tv – Serveis Audiovisuals Professionals

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a crear vídeos impactants i de qualitat que captivaran el teu públic. Volem treballar amb tu i superar les teves expectatives en l’àmbit audiovisual.

 

Si busques serveis audiovisuals professionals i de qualitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A Geim.tv, estem aquí per ajudar-te a materialitzar els teus projectes audiovisuals amb excel·lència.

Tenim un equip d’experts en el camp de la producció de vídeos, edició, gravació i tot allò relacionat amb l’àmbit audiovisual. Sigui quina sigui la teva necessitat, ja sigui per a vídeos corporatius, produccions promocionals, gravació d’esdeveniments en directe o qualsevol altre projecte audiovisual, estem preparats per oferir-te solucions personalitzades.

Per contactar amb nosaltres, pots trucar-nos al número de telèfon següent: +34 650 97 91 65

Si prefereixes contactar-nos per correu electrònic, pots enviar-nos un missatge a geim.creacions@gmail.com
Estarem encantats de rebre el teu correu electrònic i respondre amb la màxima brevetat possible.

Confia en Geim.tv per a les teves necessitats audiovisuals. Estem compromesos a oferir-te una experiència professional i satisfactòria, treballant de la mà per fer realitat les teves idees i convertir-les en realitat audiovisual.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició