Contacte

GEIM Edició

Contacta amb Geim.tv – Serveis Audiovisuals Professionals

Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a crear vídeos impactants i de qualitat que captivaran el teu públic. Volem treballar amb tu i superar les teves expectatives en l’àmbit audiovisual.

 

Si busques serveis audiovisuals professionals i de qualitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A Geim.tv, estem aquí per ajudar-te a materialitzar els teus projectes audiovisuals amb excel·lència.

Tenim un equip d’experts en el camp de la producció de vídeos, edició, gravació i tot allò relacionat amb l’àmbit audiovisual. Sigui quina sigui la teva necessitat, ja sigui per a vídeos corporatius, produccions promocionals, gravació d’esdeveniments en directe o qualsevol altre projecte audiovisual, estem preparats per oferir-te solucions personalitzades.

Per contactar amb nosaltres, pots trucar-nos al número de telèfon següent: +34 650 97 91 65

Si prefereixes contactar-nos per correu electrònic, pots enviar-nos un missatge a geim.creacions@gmail.com
Estarem encantats de rebre el teu correu electrònic i respondre amb la màxima brevetat possible.

Confia en Geim.tv per a les teves necessitats audiovisuals. Estem compromesos a oferir-te una experiència professional i satisfactòria, treballant de la mà per fer realitat les teves idees i convertir-les en realitat audiovisual.