Creació de Motion Graphics a Vic, Osona, Barcelona: Transforma la teva visió en imatges en moviment impactants

A Geim.tv, disposem dels programes ideals per a la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment (Motion Graphics), així com cromes. Sabem que hi ha conceptes i idees que no es poden capturar amb una simple càmera, i és aquí on intervenim per transformar les teves visions en imatges en moviment impactants.

Mitjançant l’ús de programes de disseny avançats i tècniques de generació de gràfics en moviment, el nostre equip de professionals a Vic, Osona i Barcelona té l’habilitat de crear motion graphics únics i de qualitat. Des del disseny de logos animats fins a textos dinàmics i gràfics en 2D i 3D, podem donar vida als teus projectes audiovisuals amb efectes visuals sorprenents.

Amb els nostres motion graphics, pots comunicar missatges complexos i captivar l’atenció del teu públic amb una estètica visualment atractiva. Ja sigui que necessitis crear animacions per a vídeos promocionals, presentacions corporatives o efectes especials per a projectes cinematogràfics, comptar amb el nostre equip de creació de motion graphics a Vic, Osona, Barcelona et permetrà destacar-te de la competència.

Entenem l’importància d’una imatge de marca consistent i professional. És per això que treballem estretament amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i objectius. El nostre equip de dissenyadors de motion graphics combina habilitats tècniques amb creativitat per crear imatges en moviment que encaixin perfectament amb la teva identitat de marca.

Aprofita la nostra experiència en creació de motion graphics a Vic, Osona, Barcelona i posa en pràctica la teva visió amb resultats sorprenents. Contacta amb nosaltres avui mateix per aconseguir imatges en moviment de qualitat i transmetre el teu missatge amb impacte i originalitat. Estem aquí per ajudar-te a capturar l’essència del teu projecte a través de motion graphics professionals i creatius.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició