Geim TV: audiovisuals amb seu a Vic, Osona, Barcelona

Benvinguts a Geim.tv, el teu equip de confiança de professionals audiovisuals amb seu a Vic, Osona, Barcelona. Estem aquí per proporcionar-te una àmplia gamma de serveis que et permetran destacar en el món audiovisual.

Els nostres serveis són pensats i adaptats per a empreses com la teva. Treballem de la mà dels nostres clients per aportar-los solucions audiovisuals efectives i creatives. Sigui quin sigui el teu projecte, des de vídeos promocionals i spots publicitaris fins a vídeos corporatius i testimonis, estem aquí per ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Com a professionals audiovisuals de Vic, coneixem la nostra comunitat i la nostra regió. Tenim una profunda comprensió de les necessitats locals i de com captar l’essència i la identitat de Vic i els seus voltants en els nostres projectes. Volem donar suport als negocis de la nostra ciutat i contribuir al seu creixement i èxit.

A més, oferim serveis tècnics complets per a tot tipus d’esdeveniments i produccions. Des de lloguer d’equips de càmera i grua fins a serveis de gravació i edició, tenim les eines i els coneixements per aconseguir resultats excepcionals. Ja sigui per a conferències, concerts, casaments o esdeveniments especials, podem capturar els moments més importants amb la màxima qualitat.

Geim.tv és sinònim de professionalitat, creativitat i compromís. Treballem estretament amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i superar les seves expectatives. Estem orgullosos de formar part de Vic i d’oferir els nostres serveis a empreses i organitzacions de la nostra estimada ciutat.

Confia en el nostre equip de professionals audiovisuals de Vic per aconseguir els millors resultats per al teu projecte. Contacta’ns avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a destacar en el món audiovisual amb el segell de qualitat de Vic.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició