Geim.tv – Especialistes en Vídeo Corporatiu i Serveis Audiovisuals

A Geim.tv, oferim una àmplia gamma de serveis audiovisuals per a empreses a Osona, Vic, Barcelona i tota Espanya. Amb una experiència extensa en el camp, som el teu soci de confiança per a tots els teus projectes de vídeo i contingut creatiu. El nostre equip de professionals del vídeo treballa amb passió i dedicació per oferir-te els millors resultats en cada projecte.

Els nostres serveis inclouen la producció de vídeos corporatius, spots publicitaris, gravació d’esdeveniments en vídeo i edició de vídeo. Amb una càmera grua professional i un equip tècnic experimentat, capturarem els moments més importants del teu esdeveniment amb una qualitat excepcional.

A més, oferim serveis de pilotatge de dron oficial i operador de grua, que ens permeten aconseguir perspectives úniques i espectaculars per als teus vídeos. El nostre equip professional del vídeo té l’habilitat i l’experiència per capturar cada detall i crear una experiència immersiva per als espectadors.

Amb el nostre servei de streaming per a esdeveniments, podràs arribar a una audiència més àmplia i compartir els teus esdeveniments en directe amb persones de tot el món. També tenim una àmplia experiència en la creació de contingut creatiu com vídeos promocionals, vídeos testimonials, vídeos de productes i serveis, vídeos d’entrevistes i molt més.

El nostre equip també està especialitzat en la creació de vídeos d’esports, documentals, vídeos de viatges i turisme, així com en el disseny de motion graphics per donar un toc únic i professional als teus vídeos.

Amb la nostra presència a Osona, Vic, Barcelona, estem compromesos a oferir serveis locals de qualitat, però també som capaços de treballar a nivell nacional i internacional. Amb els nostres serveis audiovisuals, t’ajudem a comunicar-te de manera efectiva amb el teu públic i destacar en un món digital cada vegada més competitiu.

Contacta amb nosaltres avui mateix per a més informació sobre com podem ajudar-te amb la producció i creació de vídeos que s’ajustin a les teves necessitats i objectius. Junts, podem crear vídeos impactants i inoblidables que ajudaran a impulsar el teu negoci i captar l’atenció del teu públic objectiu. Confia en els professionals del vídeo de Geim.tv per a tots els teus projectes audiovisuals.

Els nostres Serveis

Vídeos corporatius
Spots publicitaris
Produccions de vídeo
Servei de càmera grua
Gravació d’esdeveniments en vídeo
Edició de vídeo
Animació de vídeo
Vídeos promocionals
Vídeos testimonials
Vídeos de productes
Vídeos de servei
Vídeos d’entrenament
Vídeos de seguretat
Vídeos d’entrevistes
Vídeos de presentacions
Vídeos de conferències
Vídeos de fires i exposicions
Vídeos de casaments
Vídeos de graduacions
Vídeos de concerts
Vídeos d’espectacles en directe
Vídeos d’esports
Vídeos de documentals
Vídeos de viatges
Vídeos de turisme
Vídeo productes
Streaming per events
Creació de Contingut
Vídeos per empresa
Pilot dron oficial
Operador i Grua
Professional del vídeo
Gravació i edició de productes i events
Càmera profesional
Disseny de motion graphic
Vídeos corporatius

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició