Geim TV: Qui som?

GEIM TV GRUA


GEIM TV
Som un equip de professionals del sector audiovisual que treballem des de la comarca d’Osona. Ens enorgullim de ser part d’aquesta regió i de proporcionar serveis de qualitat en el món de la producció audiovisual.

A Geim.tv, ens especialitzem en crear contingut personalitzat per a empreses. Sabem com impulsar el teu producte o servei mitjançant vídeos creatius i impactants. La nostra experiència i coneixement en el camp de la producció de vídeo ens permeten oferir solucions adaptades a les teves necessitats.

A més de la creació de contingut, també oferim serveis tècnics per a tot tipus de projectes i esdeveniments. Des de la planificació i la producció fins a la postproducció i l’edició, ens encarreguem de tots els aspectes tècnics per garantir el millor resultat possible.

Volem destacar que fora de les grans ciutats també hi ha professionals qualificats i amb talent. Com a equip d’Osona, treballem amb passió i dedicació per aportar un toc únic i original als nostres projectes.

Confia en els nostres serveis professionals i descobreix com podem ajudar-te a créixer i destacar en l’àmbit audiovisual. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix el potencial de treballar amb bons professionals de l’audiovisual en aquesta àrea.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició