Què fem? Vídeo Corporatiu, Vídeo Promocional i Producció de vídeo

A Geim som conscients del poder de l’audiovisual per impactar i connectar amb el teu públic. És per això que oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats per a les teves necessitats empresarials.

Vídeo Corporatiu:

Sabem que un vídeo ben realitzat pot transmetre la identitat i els valors de la teva empresa de manera efectiva. Amb el nostre equip professional, crearem un vídeo corporatiu que et permeti arribar directament als teus clients i donar una imatge professional i confiable.

Vídeo Promocional:

La promoció dels teus productes és essencial per captar l’atenció del teu públic i augmentar les teves vendes. Amb els nostres vídeos promocionals d’alta qualitat, et proporcionarem una eina visual impactant per destacar els avantatges i les característiques dels teus productes de manera atractiva i persuasiva.

Producció i Realització:

Des de la concepció fins a la implementació, el nostre equip de professionals està aquí per facilitar el procés de producció. Només ens has de dir el què, el quan i l’on, i ens encarregarem de tot el demés. La nostra experiència i dedicació ens permeten oferir-te una producció audiovisual eficient i de qualitat que superarà les teves expectatives.

Imatge de Producte:

Entenem que la imatge del teu producte és crucial per al seu èxit. Amb el nostre suport, t’ajudarem a obtenir fotografies o vídeos de manera ràpida i creativa per a bodegons, slows i altres presentacions visuals. El nostre equip professional capturarà la millor imatge del teu producte amb una alta qualitat per garantir un impacte visual potent.

 

Confia en Geim.tv per satisfer les teves necessitats audiovisuals. Comptem amb una àmplia experiència en la indústria i ens apassiona el que fem. Treballem de la mà amb els nostres clients per comprendre les seves necessitats i oferir-los solucions a mida. Contacta amb nosaltres avui mateix per descobrir com podem ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials amb els nostres serveis de vídeo corporatiu, vídeo promocional, producció i imatge de producte.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició