Servei de Streaming a Vic, Osona, Barcelona: Transmet els teus esdeveniments en directe

A Geim.tv, oferim un servei de streaming a Vic, Osona i Barcelona perquè puguis transmetre els teus esdeveniments en directe de manera professional i arribar a una àmplia audiència en temps real.

Amb el nostre servei de streaming, podràs difondre conferències, presentacions, concerts, esdeveniments esportius i molts altres tipus de contingut en línia. Ja sigui per a una audiència local o internacional, el streaming és una eina poderosa per connectar amb el teu públic de manera immediata i efectiva.

El nostre equip de professionals del streaming s’encarregarà de tot el procés, des de la captura de l’audio i vídeo fins a la transmissió en directe a través de les plataformes i xarxes socials que triïs. Ens assegurem que el teu esdeveniment es reprodueixi sense interrupcions i amb una qualitat òptima per garantir una experiència immersiva per a l’audiència en línia.

Aprofita les avantatges de la tecnologia de transmissió en directe per expandir la teva presència i augmentar la visibilitat del teu esdeveniment.

Confia en Geim.tv com a teu proveïdor de streaming a Vic, Osona, Barcelona. Estem compromesos a oferir-te un servei professional i fiable per garantir que el teu esdeveniment en directe es desenvolupi sense problemes i arribi a l’audiència desitjada.

Contacta amb nosaltres avui mateix per aprofundir en com el nostre servei de streaming pot ajudar-te a difondre els teus esdeveniments a Vic, Osona, Barcelona, tot Catalunya i Europa. Ens desplacem on siguis! Estarem encantats d’oferir-te solucions a mida perquè puguis transmetre en directe amb facilitat i èxit.

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició