GEIM TV : Serveis Audiovisuals a Vic: Vídeo Productes, Streaming per Events i Contingut Personalitzat

Vídeo Productes, Streaming per Events i Contingut Personalitzat a Vic

Geim.tv és la teva agència de confiança per a tots els teus requisits audiovisuals a Vic i voltants. Oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats per satisfer les teves necessitats específiques, incloent-hi:

1. Vídeo Productes: Vols destacar els teus productes i captar l’atenció del teu públic? Comptem amb una àmplia experiència en la creació de vídeos de productes que ressalten els seus atributs únics i els presenten de manera atractiva.

2. Streaming per Events: Facilita la participació del teu públic en els teus esdeveniments importants a través de la retransmissió en directe. Amb la nostra tecnologia de streaming avançada, podem transmetre els teus esdeveniments en temps real per a una audiència global.

3. Creació de Contingut: Des de la idea inicial fins a la implementació final, estem aquí per ajudar-te a crear contingut audiovisual atractiu i impactant. Treballem de la mà amb tu per comprendre la teva visió i crear un contingut únic i personalitzat que capti l’atenció del teu públic.

4. Vídeos per Empresa: Presenta la teva empresa i el seu missatge de manera efectiva amb els nostres vídeos corporatius. Desenvolupem vídeos que reflecteixen la identitat i els valors de la teva empresa, ajudant-te a connectar amb els teus clients i aconseguir els teus objectius de negoci.

5. Pilot Dron Oficial: Comptem amb pilots de dron oficials i certificats per capturar imatges aèries espectaculars. Si busques angles únics i perspectives sorprenents, el nostre equip de pilots de dron t’ofereix possibilitats creatives sense límits.

6. Operador i Grua: Amb els nostres operadors i grues professionals, podem capturar els millors plans i moviments de càmera per als teus projectes. Garantim un treball fluid i una qualitat excepcional en cada gravació.

7. Professional del Vídeo: Com a professionals del vídeo amb una gran experiència en el sector, estem preparats per oferir-te el millor assessorament i servei personalitzat. Ens apassiona el que fem i ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte.

8. Gravació i Edició de Productes i Events: No només capturem moments importants, sinó que també ens encarreguem de l’edició i la postproducció per aconseguir un resultat impecable. Des de l’edició fins als efectes visuals i l’etalonatge de colors, cuidem cada detall per proporcionar-te un producte final de qualitat.

9. Càmera Professional: Utilitzem equips de càmera professionals de última generació per garantir una qualitat excepcional en cada projecte. Ja sigui una càmera de cinema o una càmera d’alta definició, estem equipats amb els

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Contacte

GEIM Edició