Serveis GEIM TV

Edició i Color

Són processos molt importants de la realització de qualsevol contingut audiovisual. El TEMPO, LES SENSACIONS, EL BON GUST. Darrere l'edició i etalonatge no hi ha un botó d'automàtic, hi ha tècnics amb molta experiència i nosaltres els tenim.

Grues

Una eina perfecte per concerts, esdeveniments, conferències, retransmissió streaming... Per donar un altre punt de vista, t'oferim el servei de grua que pot anar des de 2 metres a 12 metres de llargada i la càmera operada a distància

Dron

Les noves tecnologies ens permeten arribar més amunt. Imatges aèries per Reportatges, vídeos Industrials, Documentals, programes de TV..., A qui no l'hi agrada la vista d'ocell?

Streaming

Límits?, fem que el teu projecte, conferència, presentació,... la puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món (Per més informació).

Motion Graphic

El que no es pot gravar amb una càmera i s'ha de generar amb un ordinador, tenim els programes ideals per la creació de logos, texts, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes...

Serveis Destacats d’Audiovisuals: Edició, Grues, Dron, Streaming i Motion Graphic

A Geim.tv, oferim una àmplia gamma de serveis audiovisuals per satisfer les teves necessitats. Aquí tens un resum dels nostres serveis destacats:

Edició i Color:

Amb tècnics experimentats, realitzem els processos d’edició i etalonatge per donar vida als teus vídeos amb el tempo adequat, les sensacions adequades i un bon gust visual.

Grues:

Si busques una perspectiva diferent per als teus concerts, esdeveniments, conferències o retransmissions en streaming, disposem de grues de 2 a 12 metres de llargada amb càmeres operades a distància per capturar els millors angles.

Dron:

Aprofita les noves tecnologies per capturar imatges aèries sorprenents en reportatges, vídeos industrials, documentals, programes de televisió i més. Qui no gaudeix d’una vista d’ocell?

Streaming:

Amb el nostre servei de streaming, no hi ha límits. Permetem que el teu projecte, conferència o presentació arribi a una audiència global, que ho puguin veure i seguir des de qualsevol punt del món.

Motion Graphic:

Allò que no es pot capturar amb una càmera, ho generem amb el nostre coneixement en programes de creació de logos, textos, gràfics 2D i 3D en moviment, cromes i més.

Confia en Geim.tv per a tots els teus serveis audiovisuals. Posem a la teva disposició la nostra experiència i habilitats per crear contingut audiovisual impactant i professional. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres serveis d’edició, grues, dron, streaming i motion graphic.

Contacte

GEIM Edició